søndag den 27. januar 2013

FINAL SALE




















Nu har vi lige lavet de sidste udsalgs nedsættelser på bloomerskids.dk inden vi får en ny sending og alt bliver fyldt op på ny her hos os. I kender proceduren - 70'er stof nedsat med 75% og man skal være hurtig!

tirsdag den 22. januar 2013

mandag den 14. januar 2013

DJECO KORTHOLDER

 

Der bliver spillet Uno herhjemme til den store guldmedalje. Så derfor var det en sand fornøjelse at finde denne kortholder fra Djeco. Den er perfekt til at hjælpe de små hænder med at arrangere kortene ordentligt! Så er det bare med at håbe på at Silke vinder - for hun er bare en dårlig taber og så har vi balladen herhjemme :)

søndag den 13. januar 2013

MERE UDSALG PÅ BLOOMERSKIDS.DK



Så er det igen tid til at få ryddet ud her hos bloomerskids.dk - så hvis du mangler super fint retro 70'er stof til de bedste priser skal du kigge ind på shoppen nu!! God søndag derude ;)

tirsdag den 8. januar 2013

We love our customers!














Vi oplever i øjeblikket mange nye kunder der handler på bloomerskids.dk. Det synes vi er helt fantastisk! Det er dejligt, at flere opdager vores webshop samtidig med, at vi har vores faste loyale kunder, som vi sætter så ufattelig meget pris på! Så her har i den: WE LOVE OUR CUSTOMERS!

torsdag den 3. januar 2013

MALLORCA













Så har familien Lynge Larsen lige booket en uge all inclusive til Mallorca med Lolo og Bernie og hele pivtøjet til sommer. For første gang skal vi på rigtig charter ferie!! Weeeeeeee, jeg glæder mig til sol og sommer og afslapning.