fredag den 23. november 2012

The story of bloomers.

Har vi nogensinde fortalt jer Historien om bloomers?

bloomers navnet og butikken er skabt af os - Nanna Lynge Larsen og Caterina Pinzarrone.

Vi startede samtidig i lære i tøjbutikken Junk de Luxe i Aarhus og begyndte her vores årelange samarbejde. Vi indså tidligt hvor forskellige vi var og lærte at bruge det konstruktivt – hvad den ene ikke kunne, kunne den anden. Vi begyndte at lege med tanken om at lave noget sammen og havde begge en interesse for vintage og så muligheder forretningsmæssigt inden for dette område. Vi begyndte i det små at opkøbe vintage fra 60′erne og 70′erne.

Tøjet blev redesignet og udstillet i Junk de Luxe, det fungerede og solgte godt!

Da vores læretid i 2001 ebbede ud besluttede vi os for at åbne vores egen butik. Vi skabte navnet bloomers og universet omkring det.

bloomers er taget fra kvinden Amelia Bloomers der revolutionerede kvindemoden i 1800-tallet, ved at være den første der begyndte at gå i bukser.

Vores motto blev: “Når fugle skifter deres fjer smykker andre sig med dem”

I foråret 2004 åbnede vi bloomers butikken i Volden i Latinerkvarteret i Århus. Det helt rigtige sted for os med de brostensbelagte gader og masser af sjæl. Vi besluttede at købe andre mærker og derved mikse disse med vintage og nå ud til mange forskellige mennesker med vores sortiment. Idag forhandler vi mærker som S’NOB, Margit Brandt, Suit Female, Nümph, Minimum og By Groth.

En af de vigtigste parametre for os i butikken er, at alle kan finde noget, uafhængig af alder eller indkomst.Vi tilbyder “value for money” og noget unikt ved at handle hos os.

I 2007 koblede vi vores netshop bloomers.dk på, hvor man kan idag købe det meste af det vi har i butikken. I 2011 blev butikken fuldstændig lavet om med nyt interiour og udtryk. Næste år fylder bloomers 10 år og vores lille barn er vokset op og har klaret sig uanmindeligt godt. Vi er stolte af stadig at være her den dag idag og fortsat har lov til at klæde alle typer på i vores lille bloomers univers, der stadig er de eneste der mikser nyt og gammelt på den danske modescene.

torsdag den 22. november 2012

TWILIGHT

Har I fulgt med i Twilight filmene? Jeg var inde og se den nye og sidste film i sagaen i tirsdags. Jeg synes de er rigtig gode også selvom det sikkert kun er mig og en masse teenager piger der synes det ;)

tirsdag den 20. november 2012

SALE AGAIN.....

Så er der igen igen igen udsalg på bloomerskids med masser af 70'er stof sat ned med 75%!!

torsdag den 15. november 2012

GRATIS FRAGT PÅ BLOOMERS.DK

På bloomers.dk har vi resten af 2012 GRATIS FRAGT på alle ordre i Danmark. Så du kan i ro og mag sidde derhjemme og shoppe lækre mærker som Nümph, S'NOB, Suit Female, By Groth, Margit Brandt og Minimum ;)

mandag den 12. november 2012

Nümph

Nümph er et af vores bedste mærker i bloomers og vi elsker det. Selvfølgelig fordi det er populært, men også fordi det giver bloomers lidt kant og matcher vores vintage afdeling rigtig godt. Her er et lille udsnit af hvad I kan købe på bloomers.dk fra deres aktuelle kollektion - we like!

lørdag den 10. november 2012

ALLEZ ALLEZ


Kender I det nye hotte danske mærke ALLEZ ALLEZ?
Det er super fint med fair priser, fedt design og gode pasformer...vi arbejder på at få det til bloomers. Har lige fået denne nederdel og jeans fra mærket i min yndlingsfarve BLÅ.
Se hele kollektionen HER.
tirsdag den 6. november 2012

OLD SCHOOL - HOT ELLER NOT!?Sidst jeg var i Hamborg fandt jeg i en af mine yndlings butikker dernede disse mega seje telefonrør i alverdens farver til at sætte til iphone for at pifte denne op med lidt 80'er vibes. Jeg overvejede at købe et, med endte så alligevel med at synes de var liiiigggge old school til mig ;)

søndag den 4. november 2012

70'er soveposer nedsat med -50% idag!!


Nu er det snart tid til en ny sending 70'er stof her hos os og der bliver derfor ryddet godt op på lageret på bloomerskids.dk. Idag kører vi kampagne på 70'er soveposerne, som i dagens anledning er sat ned med -50%. De er alle rigtig fine og kan lynes helt ud og også være et tæppe. Desuden er der endnu mere 70'er stof sat på udsalg med -75%. God søndag derude til jer alle :)