tirsdag den 25. september 2012

BLOOMERSKIDS TIL BØRNEBAZAR


bloomerskids.dk deltager i Børnebazar d. 6. og 7. oktober på NRGI Park og sælger rester af 70'er stoffet ud til 20 kr for dynebetræk og 5 kr for pudebetræk.
Psssst....der er også kommet meget nyt på udsalg på bloomerskids.dk idag til rigtig gode priser, hvis du ikke har mulighed for at komme til Børnebazar kan du også der gøre en god handel ;)

søndag den 23. september 2012

THE CARPENTERS


Kender du historien om The Carpenters? En tragisk historie om et yderst talentfuldt søskendepar der slår igennem med musikken i 70'erne og har en lang række top 10 hits. Desværre dør Karen af anoreksi kun 33 år og deres karriere får en brat ende. 
Jette Torp turnerer i disse måneder med 12 mands orkester rundt i landet med et storslået show, som en tribute til The Carpenters. Jeg har lavet stylist arbejdet på det og fulgt det nøje og hvis I har mulighed for det skulle I virkelig tage ind og se det - det er ryg-rislende smukt (anmeldernes udtryk).søndag den 16. september 2012

SYNES GODT OM BØRNEBAZAR PÅ FACEBOOK


Det næste ultimative børnelagersalg BØRNEBAZAR er d. 6. og 7. oktober på NRGI Park.
Så denne måned er travl med forberedelserne og vi er kun min bror og jeg som arrangører, så der er nok at se til med at køre hele den store markedsføringskampagne, udstede fakturaer, imødekomme udstillernes behov, gøre NRGI Park klar, forberede goodiebags, opdatere vores facebook og hjemmeside, sende billetter ud der er købt i forsalg, sende pressemeddelelser ud og jeg kunne blive ved. Vi har nu snart 4.500 der synes godt om Børnebazar på facebook, som får nyheder og deltager i konkurrencer. I næste uge kan man vinde en bæresele fra Stokke, ugen efter en Wheely bug og til slut en børnefødselsdag på Mcdonalds! Lyder det interessant, så synes godt om Børnebazar på FACEBOOK.COM/BORNEBAZAR og hold dig opdateret!

søndag den 9. september 2012

NEWS AND SALE


Så er der lige lagt nyt 70'er stof ind plus en del 70'er stof er sat på udsalg med -75% på bloomerskids.dk. Så hvad end du er til, så er det i hvert fald værd at besøge siden....

tirsdag den 4. september 2012