tirsdag den 24. juli 2012

Soveposer fra 70'erne nu på bloomerskids.dk :)

SÅ ER VI KOMMET HJEM MED LÆKRE SAGER!

Så er vi kommet hjem igen fra vores rejse rundt i Europa for at finde lækre sager og vi fandt sørme meget....der var børnesko, børne hårbøjler, stof, børnetøj, soveposer, tæpper, duge, underlag og håndklæder - altsammen vintage fra 70'erne, så det var en god tur!! Alt bliver lagt ind på bloomerskids.dk i løbet af de næste par uger. Og vi er allerede gået igang!

torsdag den 12. juli 2012

S.U.M.M.E.R


Ha en dejlig sommerferie derude allesammen :) Jeg håber, at der bliver hygget og leget og rejst en hel masse ved jer :) Hold godt øje med bloomerskids.dk de næste 3 uger, da der forhåbentlig er en masse godt derude at finde for os ved vores leverandører rundt i Europa. Jeg håber på, at finde meget flot originalt stof, legetøj, børnetøj og andet godt fra 60'erne og 70'erne. Men for nu har vi de seneste dage lagt en ny sending ind - så se HER hvis du er nysgerrig :) GOD SOMMER!

fredag den 6. juli 2012

VORES FLOTTE NYE SITE


Så er det nye bloomerskids.dk gået i luften og hvor er det rart med nogle nye farver og nyt design. Det blev sgu lidt for brunt og hjemmelavet det andet til sidst ;) Håber I kan lide det derude og finder det nemt at navigere rundt i. God weekend og ferie til dem der holder ferie!

tirsdag den 3. juli 2012

NYT PÅ BLOOMERSKIDS.DK


Så er der igen kommet en ny sending! Bemærk at sitet er ved at blive lavet om, så det ser lidt underligt ud, men håber I kan navigere rundt i det alligevel :) Om et par dage skulle det være tip top!!

mandag den 2. juli 2012

BLOOMERSKIDS.DK


Der sker en masse med bloomerskids.dk i øjeblikket. Inde bagved bliver der arbejdet på højtryk for at lave et nyt flot design - det er på tide :) Silke bliver min rejsemakker og indkøbs partner, når vi tager til børnemodemessen i august for at finde nye spændende ting og mærker til bloomerskids.dk. Vi vil blande lidt mere nyt med vores vintage fra 70'erne - ligesom vi gør i bloomers butikken (den voksne udgave). Vi vil stadig have vintage børnetøj fra 70'erne og en helt masse stof fra 70'erne (det er jo i den grad stadig populært), men samtidig skal vi som tidligere nævnt også besøge nogle forskellige leverandører rundt i Europa sommeren over for at finde ud af, om vi kan få andet end bare tøj og stof på vintagedelen, som vi jo har handlet med i en del år nu. Så det bliver spændende, hvad der dukker op derude både af nyt og gammelt. Men hæng på og følg udviklingen - også selv om det roder lidt på siden og den er ved at være helt udsolgt efterhånden. Vi kører i øvrigt en slutspurt i øjeblikket for at komme helt i bund til alt det nye - bloomerskids.dk - some things never go out of fashion!