mandag den 25. juni 2012

STYLIST FOR ZJOOS

Lidt illeder fra min seneste stylist opgave for Zjoos, hvor jeg fandt tøjet - meget af det kan fåes i bloomers lige nu på udsalg - se bloomers.dk eller kig forbi butikken i Volden, Århus.

søndag den 24. juni 2012

BLOOMERSKIDS PÅ FACEBOOK

   
Så er bloomerskids kommet på facebook.com (som de sidste:)) og du kan blive venner med os derinde og nemmere få nyheder og opdateringer på det populære vintage stof og børnetøj fra 70'erne!! Klik HER og bliv vores ven :)

onsdag den 20. juni 2012

Silke 5 år


    Fødselsdag med hele familien ;)
    Så fik man endelig den cykel man havde ønsket sig :)
    Klovnen Gustav kom og lavede cirkus den dag børnehaven kom på besøg!
    Det var et stort hit og kan varmt anbefales - det var sjovt og ikke særlig dyrt!

torsdag den 14. juni 2012

OGSÅ GÅR DET LØS PÅ BLOOMERSKIDS.DK


bloomerskids hopper med på udsalgsbølgen!! Her til aften er der kommet masser af nyt 70'er vintage stof ned i udsalgskategorien og er derfor blevet sat ned med 75%. Så kig på BLOOMERSKIDS.DK, hvis du mangler noget billigt stof til samlingen!!

UDSALG I BLOOMERS BUTIKKEN


Imorgen kl. 10 starter bloomers det store sommerudsalg med -50% på HELE butikken samt vintage tøj til 50 kr pr. del!! Kig forbi, hvis det er noget for dig :) Om et par dage åbner vores netshop for udsalg - for dem der ikke bor i nærheden af Århus. BLOOMERS.DK

mandag den 4. juni 2012

HJEMMEARBEJDSDAG - I LOVE YOU
Mandag og tirsdag arbejder jeg hjemme på bloomerskids og Børnebazar. Onsdag, torsdag og fredag er jeg i bloomers. Det er en super konstallation - jeg når ikke at blive træt af noget af det og holder mig top motiveret hele tiden!

fredag den 1. juni 2012

Rasmus Seebach


Rasmus Seebach kom ind i bloomers idag for at hilse på Silke, da hun er stor fan af ham. Så fik hun taget billeder med ham og fik hans autograf. Moren synes også han var såååå sød!!