tirsdag den 29. maj 2012

FROM PARIS WITH LOVE


Så er vi hjemme igen efter en dejlig ferie i Paris med 4 dage i Disneyland og 4 dage i centrum af Paris. Vi boede på Disneyland Hotel som ses i baggrunden af billedet i Disneyland og inde i Paris centrum boede på Sofitel, som er det bedste og lækreste hotel ever - se det her. Det kan virkelig anbefales, hvis noget derude planlægger rejse til Paris. Til alle jer der har lagt ordre mens vi har været væk, så er det pakket og sendt idag og vi håber I bliver glade for det I har købt :)

søndag den 13. maj 2012

PLAYMAIS


Hvis I ikke kender PlayMais skal I virkelig gå ind på deres side og kigge deres produkter - det er genialt kreativt legetøj! Playmais sælger små dutter (lavet af majsmel) der sættes sammen ved at duppe dem på en fugtet klud. Playkids er med hver gang til Børnebazar og børnene er helt vilde med det! I kan læse lidt om det her: Playkids.dk og nedenfor.
PlayMais er mange timers sjov og kreativ leg for store og små børnKlip, skær og form PlayMais til fantastiske kreationer. Lav din egen by, dyr, mennesker, biler, skibe, blomster, hatte, smykker...Kun fantasien sætter grænser
Find spændende inspiration i vores PlayMais bøger eller i inspirationshæftet der følger med hver pakkeI vores katalog på forsiden kan du printe idèer ud, og med fantasien kan dine PlayMais hurtigt udvikle sigPlayMais er fantastisk at udfolde sig med, enten for det enkelte barn eller i små og store grupperBørnefødselsdagen eller det større selskab vil opleve koncentrerede børn, der er fordybet i leg på tværs af alder og kønDæk op til et hyggeligt kreativt familiebord, hvor børn og voksne kan fordybe sig sammen, med at lave spændende kreationerPlayMais kommer i blandede farver, og kreationerne kan nemt indrettes efter årstidenPlayMais hæfter også helt naturligt på papir og pap, efter det er blevet fugtet på en hårdt opvreden klud. Udsmyk vores skabelonstegninger fra vores katalog på forsiden; eller lav dine egne billedrammer, uroer, kort ect. og dekorere dem flotte med PlayMaisPlayMais er lavet af majsstivelse, og kan derfor kliste sammen kun ved fugt fra en hårdt opvreden klud 
Andre hjælpemidler 
er ikke nødvendige for at kunne påsætte dine PlayMais med hinanden.
Fugt blot den side af din PlayMais side du ønsker skal hæftes sammen

Det er vigtigt 
at kluden ikke er for våd, da majstivelsen da vil opløse sig for meget


torsdag den 10. maj 2012

NYT PÅ VEJ.......OG UDSALG!!!

Så er der igen kommet meldinger fra vores leverandører om, at der er lækre 70'er vintage stoffer på vej til bloomerskids.dk op gennem Europa. I sommerferien skal vi selv på rundtur i Europa og besøge dem for at finde nye varegrupper til vores site. Vi får snart givet bloomerskids.dk en tiltrængt make-over og hertil synes vi der også skal lidt nyt til - så følg godt med derude! MEN lige nu har vi sat masser af godt 70'er vintage stof på udsalg for at gøre plads til det nye!!! Så se bloomerskids.dk, hvis du mangler :)

søndag den 6. maj 2012


Børnebazar gik bare godt! Det var vores bedste arrangement hidtil med udelukkende positive tilkendegivelser og et besøgstal på 5.300 mennesker - det er da okay ;)
I øjeblikket skal jeg finde tøj til ny kampagne for Zjoos - billedet her er fra min seneste kampagne for dem!