mandag den 23. april 2012


Så er det nu i weekenden det går løs med Børnebazar på NRGI Park. Alt er udsolgt og det er blevet et super set up med alle de gode mærker indenfor børnetøj, legetøj, opbevaring og tilbehør samlet et sted!

Udover at gøre nogle gode handler er der modelcasting med modelbureauet Little People, hvor en dreng og en pige vinder en professionel modelkontrakt og photo session. Der er også foredrag med råd og inspiration med jordemoder Camille fra Smertefri fødsel og sundhedsplejerske Anette fra Æblebørn hver dag kl. 12 og 14.

Se mere på BØRNEBAZAR.COM, hvis alt dette lyder som noget være noget for dig!

tirsdag den 17. april 2012


Så er der igen UDSALG på bloomerskids.dk :)

mandag den 16. april 2012

Jeg har fået en award!

Jeg har fået en award! TAK.1. Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg begyndte at blogge for nogle år siden, da jeg startede mit tredje firma for at sprede budskabet om dem alle (bloomers, bloomerskids, Børnebazar) et sted - nemlig på min blog.

2. Hvilke blogs følger du?
Lullaby er min yndlingsblog over dem alle. Ulla er min veninde gennem mange år og er uden tvivl en af de sejeste og mest inspirerende bloggere i blogland.

3. Favorit farve?
BLÅ er min favorit farve. Før i tiden gik jeg aldrig i blå, men da jeg blev uddannet stylist og lærte meget om farver faldt jeg for den, har elsket den lige siden og vil nok også altid gøre det.
4. Favorit film?
Jeg har ring smag i film. Elsker amerikanske komedier, som Hangover i Vegas og Hangover i Thailand. Der er ikke noget dybde eller noget kun spas :)

5. Hvilke land(e) drømmer du om at besøge?
Jeg vil gerne til THAILAND næste gang. Mine piger er ved at have den alder, hvor vi igen kan begynde at begive os ud på længere rejser efter kun at have dyrket Europa i lang tid.

mandag den 2. april 2012

NY SENDING 70'ER STOF!!

Så er den længe ventede sending med 70'er stof kommet hjem idag! Se hvad der er kommet på: bloomerskids.dk :)