fredag den 25. november 2011

BLACK/WHITE CHRISTMAS

Så er der en månedstid til jul og mon ikke der kommer mere farve på tingene her hos os som vi nærmer os D. 24 dec. Men indtil videre er det vores velkendte trademark BLACK/WHITE :)lørdag den 19. november 2011

NY STOR SENDING 70'ER STOF!

Den nye store sending 70'er stof er så småt blevet skudt igang! Der bliver lagt løbende ind de næste par uger - her er en lille smagsprøve :) Som I kan se er det igen noget helt fantastisk 70'er stof der er kommet!mandag den 14. november 2011

VENINDE WEEKEND

Jeg var så heldig at bruge tid sammen med min søde veninde Ulla i denne weekend. Vi hyggede os rigtig meget med tøsesnak, sushi og cocktails. Hun havde disse fine gaver med til mine piger :)

fredag den 11. november 2011

STORT UDSALG KUN DENNE WEEKEND!!

Så er der en stor sending på vej op igennem Europa og ankommer til bloomerskids.dk i næste uge! Derfor skal der ryddes godt ud i denne weekend og vi kører med -80% på ALT 70'er stof. Rigtig god weekend derude :)

torsdag den 3. november 2011

ONEPIECE

Vi overvejer at købe disse dragter fra ONEPIECE til bloomers, så der sker lidt nyt :) Jeg synes de er super fine og dejlig behagelige! Se ONEPIECE.COM, der er masser af fine farver og prints.