mandag den 31. oktober 2011

SUPER UDSALG MED BESPARELSER OP MOD 80%

Så er der bare lækkert retro 70'er stof billigt til salg på bloomerskids.dk. Der skal ryddes ud på lageret her hos os, så vi er klar til den næste store sending!

søndag den 30. oktober 2011

MEDINA

Silke er vild med Medina og det er jeg også! Lidt sjovt at have samme musiksmag som sin 4-årige datter. Mon ikke hun løber med 1 award eller 2 på lørdag til Danish Music Awards....altså Medina. Grineren billede i øvrigt :)

torsdag den 27. oktober 2011

ENDNU MERE NYT PÅ BLOOMERSKIDS.DK....

Her er endnu flere flotte print fra det 70'er stof jeg har fået hjem. Der er i øvrigt også en del flot 70'er stof på udsalg i øjeblikket!!


mandag den 24. oktober 2011

TIL SALG I BLOOMERS

Efter vi har lavet bloomers om har vi ikke længere plads til vores Eames møbler. Vi har derfor 3 stole (model LTM) i hvide og 1 bord (model CTM) I i sort. Købt hos Paustian for 7 år siden for 23.620 kr og er i god stand. Pris 12.000 kr.
Hvis det har interesse kan du henvende dig i bloomers eller kontakte os på tlf. 21 49 71 91.
Kh Nanna & Caterina :)

onsdag den 19. oktober 2011

NYT STOF PÅ BLOOMERSKIDS.......

Her er nogle af de flotte prints der er på det 70'er stof jeg lige har fået hjem - det er en STOR sending, så hold øje det næste stykke tid....mandag den 17. oktober 2011

CHANEL BALLERINA

Købte disse Chanel ballerinaer i Hamborg - en rigtig klassiker som man siger :) Alt Chanel er kærkomment - han kan bare det der ham Karl Lagerfeld!
lørdag den 15. oktober 2011

Fede bøger på biblioteket!

Silke og jeg går hver uge på Viby Bibliotek og vi elsker det! Det får os til at glæde os til puttestunden og til at læse højt af alle de gode bøger vi finder og låner med hjem. Tilmed er der klæd ud hjørne, computerspil og masser af legetøj, så det er en god oplevelse for hende. Tilmed finder jeg ofte fede coffee table bøger, som er en fornøjelse at kigge i på de ledige stunder der er når man har 2 dejlige børn, en lækker mand og 3 virksomheder der alt sammen skal værnes om :)
tirsdag den 11. oktober 2011

Så er der dælme billigt 70'er stof på bloomerskids.dk :)

Så er der slutspurt på bloomerskids.dk med billigt 70'er stof til -80%!! Kig forbi, hvis du mangler stof....

lørdag den 8. oktober 2011

Circle scarf med mange funktioner

Da jeg var i Hamborg for nylig købte jeg dette Circle scarf fra yndlingsmærket American Apparel. Det kan være både en kjole, en cardigan, et tørklæde (of course :)), et sjal, en nederdel, en sjov top og jeg kunne blive ved. Det er altså cool!


torsdag den 6. oktober 2011

MEGA EFTERÅRSUDSALG PÅ BLOOMERSKIDS.DK

Så er der mega efterårsudsalg på bloomerskids.dk! 70'er stof udsalgs kategorien er nedsat med hele 80% i øjeblikket og 70'er stof kategorien er nedsat til kun at koste 50, 100 og 150 kr. Så bliver det ikke meget bedre for jer der elsker retro stof ligeså meget som vi gør!