torsdag den 29. september 2011

NYT STOF LAGT IND IDAG :)

Så er der lagt masser af nyt stof ind idag - lige til at kaste sig ud i diverse syprojekter!
Se mere på bloomerskids.dk.

søndag den 25. september 2011

Køkken/Alrum i det nye hus :)

Der er mange der har efterspurgt billeder af vores nye hus (som nok egentlig ikke er så nyt længere siden vi flyttede ind til jul sidste år). Men her har I en start på rundvisningen, som er hjertet i huset - nemlig køkkenet og alrummet, hvor vi bruger meget af vores tid når vi er hjemme!

Ikea køkken og Gorenje hvidevarer, tilstødende viktualierum, som ALLE burde have. Det er fantastisk. Barstole fra Hay, stort billede af Sally 3 mdr gammel taget af yndlings fotografen Sanne Berg, ny ekspresso maskine fra Ascaso, lampe fra Philip Starck og sættekasse med tapet fra Alma La Palma.

Hay stole med sort kvadratstof, musikanlæg fra B&O, lampe fra Verner Panton, gardiner fra Gardin Lis :), lille sort lampe fra Philip Starck, rundt møbel fra Componibilli og lysestager fra Freemover.

torsdag den 22. september 2011

All I want for christmas is you.....

Så denne skønne Stella Maccartney taske i Hamborg. Uh, den er fin tænkte jeg, men da den koster omkring 5000 kr ville jeg da lige summe lidt over det. Så besluttede jeg mig for at købe tasken og gik tilbage til butikken dagen efter....men så var den blevet solgt og det var den sidste de havde!!! Så nu ønsker jeg mig den til jul :)

tirsdag den 20. september 2011

Ascaso Dream i creme farvet :)

Fra imorgen kan jeg lave en rigtig Cafe Latte eller Chai Latte, hvis det skulle være med denne drøm af en ekspresso maskine. Wauw :)

torsdag den 15. september 2011

SÅ ER STOFFET KOMMET!

Så er der kommet en ny sending - se bloomerskids.dk om der er noget du mangler til samlingen :)

onsdag den 14. september 2011

SHOPPING I HAMBORG

Efter endnu et fantastisk Børnebazar skulle der holdes en lille velfortjent ferie i min ynglings shopping by of all - HAMBORG!

torsdag den 1. september 2011

BØRNEBAZAR I DENNE WEEKEND!!!

Så er det igen tid til det ultimative børnelagersalg Børnebazar!
Jeg glæder mig til at se jer derude til en god handel :)