mandag den 29. august 2011

Prisnedsættelser og nyt stof på udsalg!

Så skal vi til det igen. Der er udsalg og prisnedsættelser på ALT 70'er stof! Se mere på bloomerskids.dk, hvis du lige står og mangler :)


torsdag den 25. august 2011

The love of my life!

D. 23 august var det 3 år siden jeg blev gift med min Peter.


mandag den 22. august 2011

ARTIKEL AOA.DK


Børnetøj kan være en dyr fornøjelse, men ligesom voksne længe har kunnet glæde sig over lagersalg her og der, kan børnene nu også få lækkert tøj til små penge.

Selvom det er trist at indrømme, er sommeren gået på hæld og efterår og vinter venter forude med alt, hvad det indebærer af nye vinterstøvler, lun jakke til turene i Dyrehaven eller huer og vanter til at skræme for frost og kulde. Måske er der endda behov for en hel eller halv ny garderobe til den lille pode, der vokser ud af det ene styk tøj efter det andet. Og det kan blive dyrt.

Derfor er BørneBazaren i NRGI park måske noget, børnefamilier skulle interessere sig lidt for.

I weekenden 3. og 4. september slår NRGi Arena for tredje gang dørene op for det ultimative lagersalg med masser af lækre varer til børnene. Her er der mulighed for at gøre et virkelig godt kup og shoppe varer med besparelser op til 80%. Alle de kendte mærker er repræsenteret - du kan blandt andet finde Hummel, Greenkids, Rubberduck, Evigglad, Hønsefødder og Tumlerummet.

”Vi har længe undret os over, at de virkelig store, gode lagersalg især til børn har hørt sig hovedstaden til - og har ofte manglet det her i Århus! Det er børnefamilierne, der er hårdest ramt økonomisk og netop har brug for at spare penge. Så nu har vi taget teten op og giver hermed også folk i Jylland adgang til alle de gode mærker til en virkelig fordelagtig pris” udtaler Nanna Lynge Larsen, der sammen med sin bror Mikkel Lynge står bag arrangementet ”Børnebazar”.

Som noget nyt kan man denne gang købe billetter i forsalg på Børnebazar.com og slippe for køen.

Og som lokkemad har arrangørerne indgået et samarbejde med Tivoli Friheden, så alle der køber billet får gratis entré i forlystelsesparken til den Store Familiedag søndag 4. september.

Det er dog ikke nødvendigt at vente til Tivoli med underholdning - til Bazaren er der også rigeligt med det. Byens fodboldspiller Peter Graulund er klar med autografer til fodboldglade børn og forældre, ligesom Aros bjørnen kommer og hilser på børnene. Hele søndag underholder Playkids børnene med leg og kreative udfoldelser, og så er der hoppeborg hele weekenden.

Entré for voksne er 50 kr., mens børn kommer ind gratis. Begge dage er der goodiebags til de første 100 besøgende med lækkerier som cremer, børnebøger, hagesmække, hårprodukter og meget andet.

BørneBazar, NRGi Arena, weekenden 3. og 4. september, kl. 10 - 17 lørdag og 10 - 16 søndag

fredag den 19. august 2011

NYE VARER PÅ BLOOMERSKIDS.DK

Så er der kommet masser af nyt stof, som løbende vil blive lagt ind på bloomerskids.dk.
Rigtig god weekend derude :)


onsdag den 17. august 2011

VIND VOKSI POSE

Alle dem der "Synes godt om" Børnebazar på Facebook.com/bornebazar er med i konkurrencen om en VOKSI POSE til en værdi af 2399 kr. Er du ikke den heldige vinder kan den købes til Børnebazar til en special messepris på 1299 kr incl. bæreplade. Så skynde dig at trykke "Synes godt om" Børnebazar, hvis du ikke allerede har gjort det :)


søndag den 14. august 2011

torsdag den 11. august 2011

VIND KASSE MED BØRNEBØGER!!

I denne uge trækker Børnebazar lod om en kasse med børnebøger fra godebørnebøger.dk mellem alle dem der køber billet i forsalg på BØRNEBAZAR.COM. Skynd dig - du kan stadig nå at være med!


torsdag den 4. august 2011

BØRNEBAZAR VS. TIVOLI FRIHEDEN

Børnebazar har indgået et samarbejde med Tivoli Friheden. Hvad enten du køber billet til Børnebazar i forsalg på Børnebazar.com eller i døren kan du nu komme GRATIS ind i Tivoli til deres Store Familiedag søndag d. 4. september!