lørdag den 25. juni 2011

Stylist opgave Skoringen :)

Her er et udpluk af de endelige billeder fra min stylist opgave for Skoringen :)

tirsdag den 21. juni 2011

SLUPSPURT -80% PÅ 70'ER STOF!!

NY SENDING PÅ VEJ!
SLUTSPURT -80% PÅ 70'ER STOF!!

søndag den 19. juni 2011

Canon vs. Nikon

Jeg tager masser af billeder hele tiden især til bloomerskids.dk, hvor der hele tiden skal ligges nye billeder af stof og børnetøj ind! Så gik mit kamera i stykker og hvad skal man så købe Canon eller Nikon? Jeg spurgte de to garvede og foto entusiastiske bloggere Ulla og Mette til råds. De sværgede begge til Nikon og synes det var bedst. Jeg fulgte deres råd og erhvervede mig et lækkert Nikon ;)

fredag den 17. juni 2011

80'er fest i forstæderne!!

Shit, så er man blevet voksen og sat i forstæderne, når den står på vejfest med 80'er tema imorgen!! Men hvor er det skønt at høre til og hvor bliver det da bare ikke meget bedre :)

onsdag den 15. juni 2011

Så er den her!!!

Så står den nye christiania cykel parkeret ude foran det nye hus (som jeg i øvrigt skylder en rundtur i - det kommer snart det lover jeg). Som naboerne siger, så er det min bil (de har alle 2 biler - en til mor og en til far). Det har vi ikke, men nu holder der en ret fin kompensation uden for, som jeg bare er rigtig glad for :)

tirsdag den 14. juni 2011

22 pakker røg afsted idag!

Bagagerummet var fyldt til randen efter bloomerskids.dk startede udsalg her i Pinsen med -75% på alt 70'er stof. Det er noget der batter! 22 pakker blev det til - de er på vej til jer derude :)

lørdag den 11. juni 2011

BILLETTER I FORSALG!!!

Så er billetsalget til det næste store Børnebazar gået igang! Slip for køen - køb din billet i forsalg!

søndag den 5. juni 2011

Første dag med grød :)

Det er lidt vildt at mine piger nu begge er så store, at de sidder på deres trip trap stole og hygger sig sammen ved bordet. Sally er nemlig begyndt at få grød igår, så nu starter en helt ny epoke. Spændende og hyggeligt, men sikkert med en masse grød ud over det hele :)