torsdag den 21. april 2011

PÅSKE GIVEAWAY!!


I samarbejde med den pragtfulde webshop SHAMPOOLEVERET.DK har jeg lavet en giveaway. Shampooleveret.dk er en super webshop med alverdens hårpleje fra alle de gode mærker til meget billigere penge end når man køber det ved frisøren. Det er helt klart et besøg værd! Shampooleveret.dk har doneret en fin sort clutch samt lækre produkter fra Schwarzkopf i serien Pearl til sofistikeret hår der giver nyt liv og glans (musthave efter en hård vinter).
Jeg trækker lod d. 1 maj.
Reglerne er som følgende:
Læg en kommentar - 1 lod.
Bliv fast læser her på bloggen - 2 lodder.
"Synes godt om" Shampooleveret.dk på facebook - 3 lodder.
Altså som altid - jo mere du gør for det jo større chancer har du for at vinde :)

tirsdag den 19. april 2011

God påske herfra :)

Den nye store sending er kommet, så der bliver taget billeder og lagt varer ind på livet løs.
Med denne gode nyhed ønsker jeg alle en dejlig påske med hygge og godt vejr!

fredag den 8. april 2011

MEGA UDSALG - ALT 70'ER STOF NEDSAT -75%

Der gøres klar til en NY STOR SENDING, så derfor skal der ryddes op.
Alt vores 70'er stof nedsat med -75%.
Vi ses på bloomerskids.dk
Dem med det bedste 70'er stof til de bedste priser!!!

onsdag den 6. april 2011

Ingerslev Marked - erfaringer!?

Jeg har booket en stand på Ingerslev Marked d. 31 juli for at sælge noget af alt det tøj jeg aldrig bruger, lidt af pigernes tøj de er vokset fra og både tøj og stof fra bloomerskids.
Er der nogen der har erfaring med at have en stand på Ingerslev Marked - hvad skal det koste, hvad kan man sælge osv!???

tirsdag den 5. april 2011

Gammel artikel fra Århus Stiftidende :)


Slut med dyre fejlkøb og dårlige oplevelser, hvad angår mode, stil og makeup.

Redskaber til, hvad du skal gøre for at blive den absolut bedste udgave af dig. Det hele uden du behøver at gå ud at investere i en hel ny garderobe. Lyder det som en drøm? Stylecoach Nanna Lynge hjælper med at føre drømmen ud i virkeligheden.

Nanna Lynge er indehaver af butikken Bloomers i Volden i Latinerkvarteret i Århus. Her har hun haft butik siden 2002 og har også netbutikken Bloomers Kids med retrotøj til de små. Alligevel måtte der godt ske noget nyt i karrieren.

"Jeg trængte til at gå lidt mere i dybden med tingene," fortæller Nanna Lynge.

En søgning på nette bragte hende på sporet af en ny uddannelse. Ikke bare coach, men stylecoach, som hun blev uddannet til i København.

"Det indre og ydre hænger sammen. Det handler ikke bare om tøj, men om du har det godt og har selvtillid samtidig. Når man står i butikken vejleder man også, men kun om tøjet og jeg ville gerne have coach vinklen med også," forklarer Nanna Lynge.

Nu har hun sit eget stylecoach firma i samarbejde med frisør Tina Deleuran og tilbyder flere forskellige sessioner. En styleguide, et garderobetjek eller en makeover.

"Når jeg laver en styleguide eller et garderobetjek tager jeg ud til folk og via samtale og nogle cards man har udfyldt på forhånd finder jeg ud af, hvordan man optimerer sig. Det ændrer sig selvfølgelig ikke på en dag, men det er en begyndelse."

Når garderoben gennemgås lægges tøjet i tre bunker: ud, måske og bliv.

"Sessionen koster selvfølgelig penge, men man skal ikke ud at bruge mange penge på en ny garderobe, men genopliver den gamle."

Efterfølgende får kunden gode råd om mindre investeringer der måske skal til for at få den nye garderobe til at hænge sammen. Det kan være et enkelt par jeans der skal til for at binde tingene sammen eller nyt tilbehør i form af tørklæder eller halskæder.

"Man får et kartotek med butikker og råd om, hvilke butikker man skal gå i. Man skal ikke ud at investere i en hel masse dyrt tøj, og nu ved man, hvad man går efter så det er slut med fejlkøb."

Den ultimative løsning er en hel makeover. Oveni at stil og garderobe bliver endevendt får kunden også vejledning om den rigtige makeup og frisure og får en klipning sammen med gode råd.

"Undervejs i sessionen får man udfyldt cards, som man har og kan tage frem om fem år, hvor de stadig er aktuelle. Det handler om, at alle mennesker har en stilmæssig kerne de er født med og som er konstant gennem livet. Det er når man afviger den, man føler sig utilpas," slår Nanna Lynge fast.

En session med stil og garderobetjek koster 1500 kr.

Et stiltjek uden garderobetjek koster 1000 kr.

En total makeover inklusiv frisør og klipning koster 3000 kr.

Nanna Lynge kan kontaktes på tlf. 21 49 71 91 eller e-mail:nannalynge@gmail.com