onsdag den 30. marts 2011

Navneleg.dk

I min igangværende personlige indretning af vores nye hus har jeg fået lavet 3 billeder på Navneleg.dk - en til Peter og jeg og en til hver af vores dejlige piger :)


tirsdag den 29. marts 2011

Den personlige hoveddør...

For at gøre vores hoveddør mere personlig har jeg købt dette folie til at sætte på med navnene på os 4 der bor her. Foliet er købt på bestilling hos Damgaard Jensen.

søndag den 27. marts 2011

Retro børnetøj!

Jeg har i den seneste tid arbejdet meget med 70'er stoffet på bloomerskids.dk. Har også lige lagt en del ind på udsalg her til aften - stadig til - 75% :) Men i den kommende uge vil jeg også ligge noget nyt 70'er børnetøj ind til gode priser, så hold godt øje derude :)

tirsdag den 22. marts 2011

Tiden flyver afsted!

Nu er vi endelig ved at være helt på plads i det nye hus - i hvert fald indvendig :) Jeg skal nok snart give jer en rundtur. Tiden flyver afsted og vi er ved at falde til her i Viby. Silke har flyttet børnehave herud til og virker rigtig tilfreds med det og jeg er kommet igang med mødregruppe, så lille Sally også kan få nogle legekammerater. Og udover at afrunde denne gangs Børnebazar og pakke mange kasser stof hver dag får Peter og jeg også nydt hinanden og at solen endelig
skinner :)

torsdag den 17. marts 2011

UDSALG -75% PÅ RETRO STOF!!

Lige nu har jeg lagt meget flot stof ind under 70'er stof udsalg til -75% på bloomerskids.dk!!

søndag den 13. marts 2011

The blue bag

Jeg har længe ledt efter en cool blå taske, der er helt rigtig! Den blev fundet i fredags i Marc by Marc Jacobs butikken. Den er lidt lille og fix med rem til over skulderen. Perfekt til de mange ture med barnevognen jeg kommer til at ligge bag mig nu hvor jeg er på barsel :)

d

lørdag den 12. marts 2011

Småfolk barselsgave

Sally er blevet velsignet med RIGTIG mange barselsgaver. Her er den seneste og er fra min gode veninde Mette, som er sælger for intet mindre end Småfolk. Så hun havde lavet et lille Småfolk kit - sååååå fint!

onsdag den 9. marts 2011

VED TATOVØR!!

I fredags midt i alle forberedelserne til Børnebazar (som i øvrigt gik super godt :)) havde jeg en tid ved tatovøren til at få skrevet Sally på armen, da jeg i forvejen havde Silke og Peter stående og man jo ikke skal gøre forskel på sine børn. Så det var op i stolen ved Kumar, som er meget sympatisk og dygtig tatovør, som varmt kan anbefales. Det gjorde ondt, men jeg er meget tilfreds med resultatet :)
onsdag den 2. marts 2011

BØRNEBAZAR NU I WEEKENDEN!!

Så er det nu i weekenden at Børnebazar løber af stablen!
Til dem der ikke besøgte det i oktober er Børnebazar det ultimative lagersalg - alle de kendte mærker samlet på et sted indenfor børnetøj og tilbehør med besparelser op mod 80%.
I løbet af weekenden kan man Super Kids Future (den yngre afdeling af Flying Super Kids), som optræder Lørdag kl. 13 og 15 og Søndag kl. 12. og 14.
Peter Graulund skriver autografer til fodbold glade børn og forældre Søndag kl. 13.
Der er opstillet en stor hoppeborg hele weekenden børnene kan boltre sig i mens mor og far shopper.
Der er denne gang carpark udenfor til klapvogne og barnevogne, hvis man helst vil rundt og kigge på standene uden. Så opstår der heller ikke trafikpropper.
Husk vi har lejet en hæveautomat ved Nordea, hvis de medbragte kontanter ikke er nok.
Vi glæder os til at se jer til en god handel :)