mandag den 28. februar 2011

Spejlbillede

Det er altid sjovt at se ens baby kigge forundret på sig selv i spejlet :)

fredag den 25. februar 2011

KÆMPE SENDING RETRO/70'ER STOF!!!

Så kom dagen! Nu er der blevet leveret en kæmpe sending retro/70'er stof og det er tilmed lykkedes mine leverandører at finde noget Graziela stof. Jeg ligger det ind løbende fra idag af og vilkårligt :)

søndag den 20. februar 2011

onsdag den 16. februar 2011

GRAZIELA

Jeg er som bekendt stofpusher for mange af jer søde piger derude pga. mine gode kontakter rundt om i Europa, hvor 70'er stof og sengetøj bliver samlet sammen til mig og sendt herop i store partier. Nu har rigtig mange af jer skrevet til mig om jeg kan skaffe noget af det fine Graziela stof, hvor der mere er motiver på end det blomsterede vi har set på 70ér stoffet/sengetøjet.
Så nu vil jeg bare meddele jer at jeg har sat mine leverandører igang med at finde Graziela stof og det kommer nok i næste uge! JUUUHUUUU! Men jeg giver besked, når jeg ved noget mere konkret om præcis, hvornår det bliver lagt på shoppen :)
I mellemtiden kommer den seneste sendings rester på udsalg, så følg godt med - det kan altid betale sig at besøge BLOOMERSKIDS :)


lørdag den 12. februar 2011

I LOVE LULLABY!!

Vi kender alle Lullaby og den skønne kvinde bag - Ulla Lentz Svensson. Jeg er så heldig, at Ulla er min veninde gennem en del år efterhånden. Vi har gået i skole sammen og har heldigvis holdt kontakten, selvom de nu bor i Tyskland.
Ulla inspirerer os alle her i blogland. Hun er innovativ med sine kreationer både på Lullaby webshoppen samt i privaten og tit den første der finder på noget og mange følger efter. Hun er en fantastisk mor til sine drenge og laver masser af skønne ting med dem, som man føler sig inspireret af igen og igen. Jeg elsker at følge med på hendes blog med det ene gode indlæg efter det andet. Hvis man spørger mig er hun blogger numero uno over dem alle!
Her er hvad min familie og jeg modtog idag med posten - en fin bluse med hjerter fra Kram til storesøster Silke samt en sparkedragt fra Kram og et par bukser fra Moonkids til lillesøster Sally. Hvor meget glæde det skabte kan I nok forestille jer :) Tak Ulla for de flotte barselsgaver! Og lejligheden er vist til at rose dig fordi du er så betænksom og er et godt menneske, som jeg sætter meget pris på i mit liv!

mandag den 7. februar 2011

BØRNEBAZAR.COM

Nu er vores hjemmeside kommet op at køre - se BØRNEBAZAR.COM og følg med i hvornår det sker, hvilke mærker der deltager, hvilke events der er denne gang og meget mere :) Børnebazar bliver nu afholdt fast hvert halve år på Nrgi Park/Århus Stadion!

torsdag den 3. februar 2011

NYE VARER PÅ BLOOMERSKIDS!!

Imorgen modtager jeg en kæmpe sending 70'er stof. Så hold godt øje i løbet af weekenden, da der bliver lagt en masse nyt ind :)