torsdag den 27. januar 2011

Søstrene Silke og Sally

Alle der venter deres andet barn tænker sikkert over, hvordan det skal blive for deres første lille guldklump, når det ikke længere skal være enebarn. Men her hos os er der heldigvis ingen grund til bekymring. Silke er helt vild med hendes lillesøster. Hun kysser og krammer hende hele tiden, så hun næsten ikke kan få luft :)


torsdag den 20. januar 2011

Sally Lynge Larsen

Så kom vores dejlige datter til verdenen i søndags d. 16-01-2011!
Lørdag aften kl. 22.00 på terminsdagen gik vandet. Jeg rejste mig op fra sofaen i mine våde joggingbukser og sagde, at nu var det nu til Peter. Vi gik i seng for at få hvilet os til det store slag, da jeg endnu ikke havde fået veer. Kl. 6 om morgenen begyndte veerne. Kl. 8.30 var jeg MEGET presset og vi kørte ud på hospitalet. Kl. 8.54 ankommer vi til hospitalet og kommer ind på fødestuen. Jeg kan nu slet ikke være i min egen krop og veerne kommer hurtigt lige efter hinanden. Kl. 9.54 bliver Sally født. Hun vejer 3100 g og er 50 cm. Hun er så fin med sit sorte hår og hun ligner sin stolte storesøster, da hun blev født :)
Nu flyder dagene sammen i et herhjemme, hvor vi alle 4 går og hygger os og nyder hinanden :)

onsdag den 5. januar 2011

Her har i den....maven

Der er ikke lang tid til min termin nu, så her får I et billede af maven inden den er væk igen :)

tirsdag den 4. januar 2011

Eventyrlig fredag med bedste veninderne

Vi er en gruppe med 4 piger der har fulgt hinanden længe og er meget tætte. Vi har en klub hvor vi hver måned indbetaler et beløb og et par gange om året giver vi den en ordentlig en på opleveren. Den årlige julefrokost skulle jo så være intet mindre end på en michelin restaurant - det blev Nimb Herman i København og sikken et eventyrligt sted og oplevelse!
mandag den 3. januar 2011

Smallworld

Til Børnebazar købte jeg denne fine seng til Silke fra mærket Smallworld, som havde lejet en stand - se deres hjemmeside her. Et overset mærke med eventyrlige møbler og tilbehør til børneværelset. Hun er meget glad for den :)