mandag den 27. december 2010

VINTER UDSALGET STARTER IDAG!

Jeg håber, at alle har haft en dejlig jul :) Ligesom alle andre steder starter udsalget også på bloomerskids.dk idag med -50% på alt 70'er stof. Tøjet har faste lave priser hele året rundt :)

søndag den 19. december 2010

Fri fragt indtil jul på bloomerskids.dk

Min julegave til alle jer - FRI FRAGT på bloomerskids.dk indtil jul :)

fredag den 17. december 2010

I love Hay

Det er så dejligt, når man møder god service derude i butikkerne - især her i julemåneden, hvor der er stress nok på i forvejen :) Vi har købt 2 Hay barstole til vores køkken alrum i det nye hus, så man kan sidde ved kogeøen og hygge sig. Men i disse dage, hvor vi så småt er ved at flytte nogle ting ind kunne vi hurtigt se, at barstolene bliver for lave - de findes i flere højder, så vi skal have dem en gang højere. Jeg ringer til butikken Decorate hvor de er købt for at høre om de vil ombytte dem, men de har dem ikke på lager, så ringer jeg til Hay butikken og selvom det ikke er der jeg har købt dem er de SÅ søde og vil selvfølgelig gerne bytte dem, så vi får en god oplevelse. Se det er god service :) I love Hay!

mandag den 6. december 2010

Ny Gucci børnekollektion

Gucci udvider nu imperiet med lanceringen af en ny børnekollektion. Selvom det nok mere er for Beckhams og Cruises børn end det er for mine børn, så synes jeg stadig at det er nogle fine ting, selvom det er alt for dyrt. Også er det Jennifer Lopez og hendes lækre tvillinger der er frontfigurer for kampagnen. Rich and famous siger jeg bare!

søndag den 5. december 2010

Ny kontorstol

I denne tid hvor der er 14 dage til indflytning bliver der kigget og overvejet nye møbler på livet løs herhjemme. Huset er større end her hvor vi bor nu, så der skal erhverves lidt nyt for at fylde det ud. Jeg overvejer denne Eames kontor stol til kontoret, da jeg har gyngestolen og er sygt glad for den. I like Charles and Ray Eames :)

onsdag den 1. december 2010

Årets sidste stof sending!

Så er der kommet en kæmpe sending 70'er stof. Det bliver årets sidste, da flytning og barsel er lige om hjørnet. Men der er blevet samlet mange smukke og unikke stykker 70'er stof sammen rundt om i Europa fra mine forhandlere og sendt til mit dørtrin. Jeg tager billeder på livet løs og glæder mig til at få lagt det ind på bloomerskids.dk. Så hvis I mangler derude i jeres samling - så følg med de næste par dage.