lørdag den 27. november 2010

Det begynder at ligne noget :)

Så er vi snart ved at være der :) Huset som vi altid har drømt om er ved at blive til virkelighed. Det er nyt, det er lækkert, det har en super beliggenhed og det er lige som vi gerne vil have det! Det står færdigt den 17 december. Vi er virkelig en lille spændt familie der glæder os til at flytte ind :)

onsdag den 17. november 2010

Freemover lysestager

Vi havde rejsegilde for noget tid siden i vores nye hus. Her fik vi nogle af disse fine lysestager i forskellige farver i tidlig indflyttergave. De er rigtig fine og åbenbart mægtig populære - de fåes i et utal af farver og størrelser. Se mere på Freemover.

onsdag den 10. november 2010

Stor sending vintage i bloomers

Ja, sådan ser det ud når der kommer en stor sending vintage i bloomers. En kæmpe stor papkasse (som Caterina kan stå nede i :)) med lækkerier samlet sammen rundt om i Europa og sendt til os. Sendingen byder denne gang på støvler, sko, lædershorts, sengetøj og tasker.
Vi glæder os til at se dig i bloomers :)

onsdag den 3. november 2010

Fashionabel sættekasse

Endnu engang har Charlotte der har bloggen Lillelindell levede op til mine høje forventninger :) Her er sidste skud på stammen over bestillingsvarer til vores nye hus - en fashionabel sættekasse lige i min ånd. Tusind tak Charlotte fordi du igen og igen løser opgaven til ug :)