onsdag den 27. oktober 2010

Veloverstået Børnebazar


Så er mange måneders stenhårdt arbejde vel overstået. 4000 mennesker besøgte i weekenden Børnebazar. Der var god stemning, søde mennesker og gode handler rundt på standene. Så selv om jeg ikke har noget at sammenligne det med, da det var første gang vi holdte det synes jeg at det lignede en succes. Jeg har i hvert fald booket Nrgi Park/Århus Stadion igen til april. Til jer der ikke var derude kan I læse lidt om det her: Børnebazar. Tusind tak til alle jer, som har skrevet og ønsket mig held og lykke - det blev jeg rigtig glad for :)

onsdag den 20. oktober 2010

Børnebazar

Så er der godt gang i optakten til Børnebazar - nu er der kun få dage til den store event. Vi er helt udsolgt af stande og alt er klappet og klart. Denne fine artikel var i Århus Stiftidende idag - BØRNEBAZAR.
Det skal vise sig, om vi har både pressen og de besøgende på vores side :)

onsdag den 13. oktober 2010

Stof til gode priser på bloomerskids.dk!70'er stof og tæpper til gode priser lige nu på bloomerskids.dk!

søndag den 10. oktober 2010

BØRNEBAZAR MEDIEKAMPAGNE


Imorgen går den store mediekampagne igang til Børnebazar. Radiospots, outdoor reklame, avis annoncer, online banner og diverse artikler i magasiner intensiveres de sidste 14 dage op til det store arrangement. Alt er ved at være klappet og klart. Det er godt nok spændende hvor mange mennesker der kommer, men mon ikke det er tiltrækkende for mange at købe billigt tøj fra alle gode mærker :)

søndag den 3. oktober 2010

Husbyggeri

Mange af jer har spurgt til vores husbyggeri, som jo er i fuld gang. Det er en lang, hård, tung og drænende proces at bygge selv kan jeg godt sige jer. Der er hele tiden noget at tage stilling til og det er ikke sjove ting det hele desværre og så bliver det dyrere end man tror. Men vi kommer igennem det og bliver fantastisk glade for det. Kan man andet når man kommer til at bo i 250 kvm spritnyt hus med lækker have, også endda kun 10 min fra byen.
Her kommer lidt stemningsbilleder fra byggepladsen.