lørdag den 25. september 2010

Chloé new collection

Udpluk af lidt sko og støvler fra Chloés nye kollektion. Wauw, siger jeg bare. Det bliver meget jordnære farver som lysebrun, creme, camel og mørkebrun her til vinter. Det er ret lækkert, det kan godt blive for dystert, at gå i sort en hel sæson. Selvom det tit er det nemmeste - det er ikke så sart og slanker jo også :)onsdag den 22. september 2010

Invitation til Børnebazar


Mærker der deltager:

Børn:
Mariehønen
Hollys
Hummel Kids
Trousers Kids
Oillily
Mamas life
Olisan
Drappa Dot
Green Cotton
Nice to have
Green kids
Italy Kids
Ida T
Krymmel
Contrast
Noa Noa Miniature
Aya Naya
Zafir og Zafari
Katvig
Oshkosh
Fair Tail
Rubberduck
Evigglad
Hønsefødder
Sebra
Kids living
Solo T
Levis
Pom Pom
Color Kids
Small World

Mor og veninderne:
Margit Brandt
Revolution
S'nob
St. Martins
Minimum
Minus
Rhino Republic

Little People - Modelbureau for børn

lørdag den 18. september 2010

Stylist opgaver

Jeg skal love for, at der er kommet gang i hjulene med at blive booket som stylist både som personlig, hvor jeg kommer ud og hjælper søde piger og damer i deres hjem, men også til opgaver for firmaer, hvor jeg skal finde tøj. For et par uger siden fandt jeg tøj til Nyt Syn katalog og i denne uge har jeg fundet tøj til Lego reklamefilm på tv. Det hænger nok sammen med, at der generelt er kommet mere gang i hjulene ude i erhvervslivet efter panikken omkring finanskrisen har lagt sig og i takt med, at medierne er blevet bedre til at skrive mere positivt om erhvervslivet generelt. Lige meget hvad er det i hvert fald glædeligt :)


torsdag den 16. september 2010

Pigenavne

Jeg har lagt mærke, at der er mange der bruger Blogland til inspiration for at finde det rigtige navn til deres små guldklumpe. Vi diskuterer meget pigenavne herhjemme i øjeblikket til vores kommende prinsesse og jeg ville gerne, hvis I havde nogle gode bud I kunne bidrage med. Det ville være en stor hjælp. På forhånd tak :)
De navne vi har haft oppe at vende indtil videre er:

Viola
Lilly
Vigga
Mynte
Stella

tirsdag den 14. september 2010

Minimaxx

På lørdag skal Silke og jeg i biografen og se Cirkeline. Cinemaxx har skabt et genialt koncept for de helt små børn der er værd at tjekke ud - det hedder Minimaxx. Det er både i Århus, Odense og Kbh.

mandag den 13. september 2010

Lagerfeld Confidentiel - coming soon in cinemas near you


An up-close-and-personal portrait of the fashion icon Karl Lagerfeld. An intimate documentary portrait of one of the fashion world's most iconic figures - Karl Lagerfeld. Following the style guru through both his professional and private life, director Rodolphe Marconi offers an insight into the life of the man behind the image, from designing in private, to presenting his collection in the glare of the catwalk.

Karl Lagerfeld, the man who transformed the House of Chanel from an elegant, but stuffy couture has-been into a super sexy 21st century fashion powerhouse. Lagerfeld’s look is iconographic: snow-white ponytail, huge sunglasses and pinstriped suits with Edwardian collars, heavily accessorized with chains and enough silver rings to do some serious damage with just a handshake. The film profiles Lagerfeld the designer (his brands have included Karl Lagerfeld, Fendi and Chloé), photographer, bibliophile, weight-loss expert, marketing genius and star. It captures a world of serious diamond-encrusted glamour in which beauty and imagination air-kiss money and power, with a ruthless commitment to being in the moment.

søndag den 12. september 2010

NYHED! 70'er strik tæpper

Så er der vaskeægte 70'er strik tæpper at finde, som noget nyt på bloomerskids.dk. Perfekte som legetæpper eller blot som plaider i den kolde tid vi går i møde.
torsdag den 9. september 2010

Børnebazar

Så er vores Facebook erhversprofil oppe at køre. Her kan I følge hvilke mærker og butikker der løbende melder sig på både til mødrene, veninderne og ikke mindst børnene. Se:FACEBOOK.COM/BORNEBAZAR.

onsdag den 8. september 2010

Udsalgs slutspurt

Så er der en ny sending 70'er stof på vej fra det store udland til bloomerskids.dk, så der skal ryddes op på hylderne. Man kan gøre en god handel netop nu med -50% på alt stof :)

fredag den 3. september 2010

Michael Kors ure

Synes den nye linie af ure fra Michael Kors er værd at tjekke ud. De er lækre i designet, i super kvalitet og til gode priser. Whats not to like! Jeg har i hvert fald udset mig det nederste i sort med lidt guld :)


torsdag den 2. september 2010

Småfolk til voksne

Ja, I læste rigtigt - nu er der kommet Småfolk til voksne :) Det er en lille, men fantastisk kollektion. Jeg har købt lidt af den til bloomers - du kan købe det i vores netshop bloomers.dk en af disse dage, når jeg får lagt det ind :) Indtil videre kan du nyde disse billeder, bemærk især de cool leggings med stjerner på. Dem har jeg også købt til mig selv - wauw!
onsdag den 1. september 2010

Lege aftaler

Silke er lige kommet i den alder, hvor man begynder at have legeaftaler og besøger hinanden. Det er bare totalt hyggeligt med besøg af hendes små søde veninder. Her er hun sammen med hendes bedste veninde Patricia :)