torsdag den 29. juli 2010

Alligevel ferie sydpå...Vores store byggeri begynder på mandag. Eksisterende hus på den grund vi har købt i Kongsvang ved Viby bliver revet ned og et lækkert arkitekttegnet hus bliver opført med indflytning d. 17 december. Juuuuubbbbiiiii!!!! Vi har ventet i et år på dette og har sparet op og sparet op. I sommerferien skulle vi bare være hjemme og ja, spare op og slappe af og forberede byggeriet, men som sendt fra himlen kommer en invitation fra bedste vennerne, om vi vil med på ferie i deres hus i Marbella.....øhhhhh jaaaaaaa!!!! Billig ferie, sol på fusserne og hygge i godt selskab. Hvad laver I i ferien piger? Masser af solskins knus herfra.

lørdag den 24. juli 2010

Børnelagersalg på Århus Stadion/Nrgi Park


Inden jeg fik Silke tænkte jeg meget over, om jeg skulle åbne en butik mere foruden bloomers. Måske en bloomers 2 eller en børnetøjsbutik, hvor man mikser nyt og gammelt ligesom vi allerede gør i bloomers. Faktisk kunne jeg ikke se andre muligheder end det, hvis jeg skulle udvikle mig som iværksætter og selvstændig.
Men så fik jeg Silke og erfarede som tiden gik, hvordan livet med mand og barn ikke altid harmonerer med de lange åbningstider og arbejde i weekenden. Så jeg blev rigtig glad for ikke at skulle åbne en butik mere og startede derfor bloomerskids.dk, hvor jeg kunne arbejde med retro/vintage børnetøj og stof, når jeg ville, havde tid og lyst, og så endda herhjemmefra. bloomerskids.dk har nu eksisteret i 2,5 år og går bedre end jeg nogensinde har turde håber på :)
Sideløbende med bloomers og bloomerskids.dk uddannede jeg mig som stylecoach/stylist med speciale i enesessioner i Kbh. Jeg ville gerne gå lidt mere i dybden med den enkelte kvinde og gøre en større forskel. Jeg tager rundt til kvinder og hjælper dem med deres stil og garderobe, men har også haft andre opgaver så som, at klæde Jette Torp på i en række tv programmer.
På trods af, at der altid er nok at se til blev iværksætteren i mig alligevel fristet til at kaste sig ud i endnu et projekt og denne gang det største og mest omfattende hidtil!
D. 23. og 24. okt 2010 er jeg medarrangør af et stort børnelagersalg på Århus Stadion/Nrgi Park. "Børnebazar" hedder det. Her har vi skabt, hvad børnefamilierne har efterspurgt i årevis - et sandt slaraffenland af børnetøj fra alle de gode mærker til meget billige priser! Man kan desuden nyde dagen i lækre faciliteter med café, ammestue og legehjørne.
Først havde vi lejet Ridehuset, men det voksede vi ud af, da der viste sig at være meget stor interesse fra udstillernes side. Så blev det Århus Stadion/Nrgi Park. Vi har måtte leje en hæveautomat ved Nordea, hvor man kan hæve penge, hvis det medbragte ikke er nok, da der blev lidt langt til nærmeste automat.
Vores Børn magasinet er sponsor, så alle får et magasin ved indgangen samt de første 100 besøgende både lørdag og søndag får en goodiebag med lækkerier til både mor og barn. Vi kører en stor kampagne i samarbejde med mediebureauet Carat, hvor vi markedsfører "Børnebazar" i ugerne op til på online, outdoor og printmedier.
Ja, der er allerede nu ved at være styr på det hele og jeg er sikker på, at det bliver en succes :) Hvem vil ikke have ryddet lageret helt inden den nye sæson som børnetøjsmærke og hvem af os børnefamilier vil ikke købe billigt og lækkert børnetøj?
Så sæt kryds i kalenderen den 23. og 24. oktober 2010 og de af jer som kunne tænke sig at leje en stand eller bare vil høre lidt mere om det, så enten lav et indlæg her med dine kontaktoplysninger, send en mail til bornelagersalg@gmail.com eller skriv/ring til mig på tlf. 21 49 71 91, så sender jeg jer en udstiller invitation.
Mange af de mindre børnetøjsmærker og børnetøjsbutikker har slået sig sammen og lejet en stand sammen, da der forventes mellem 6-8.000 besøgende, så der er meget tryk på og man skal have en vis mængde til at kunne sælge ud af. Men til gengæld er der så mulighed for at tjene mange penge :) Det kunne da være fedt med en stand fra blogland med de lækreste retro og vintage lækkerier!

mandag den 19. juli 2010

Luxury

Så hoppede jeg også med på vognen og har købt mig en Iphone og den er da bare alt for fed. Nu forstår jeg what all the fuzz is about :) Min yndlings model Acne jeans og længe ønskede Miu Miu ballerinaer var nede på halv pris på Net-a-porter.com, også bliver man nødt til at slå til :)

lørdag den 17. juli 2010

Retro køleskabKan man vælge andet end dette retro køleskab fra Gorenje til vores nye hus? Wauw, siger jeg bare. Vi diskuterer stadig farven herhjemme, da der er mange forskellige at vælge imellem - den evige tvivl om man skal vælge det sikre eller det sjove...

torsdag den 15. juli 2010

SOMMER UDSALG 70'ER STOF

Så er der igen udsalg på 70'er stof på bloomerskids.dk. Der er masser af lækre stoffer til meget gode priser! Kig endelig forbi...

søndag den 11. juli 2010

Stylecoach sommertilbud!

Mange af jer har skrevet til mig og spurgt efter noget mere uddybende materiale på mit arbejde som stylecoach. Lige nu kører der et sommertilbud, som de interesserede kan læse lidt om.
Jeg har allerede fået nogle bookinger her i blogland sommeren over, hvoraf de 2 af dem indebærer at bytte tjenester. Fx. får jeg blandt andet lavet et stort smukt patchwork tæppe til den lille ny i maven og til gengæld fåes en session med stil og garderobe.
Så vær ikke generte derude, hvis man trænger til forandring og en optimering af sin stil og garderobe engang for alle, så er dette et godt tidspunkt og vi kan sagtens lave en byttehandel. Det er nemlig det gode ved blogland - det er et univers og netværk af søde talentfulde piger, der hver især kan så mange ting :)

torsdag den 8. juli 2010

Californication

Er der nogen derude der ser Californication? Shit, det er bare en fed serie. Sex, drugs and rock n' roll siger jeg bare. Tænk, at der er nogen der lever sådan. Nogen gange er det lidt for meget, men det er vel nok også det ekstreme der gør indtryk.

onsdag den 7. juli 2010

Silke på modeljob

Silke har været tilkyttet Modelbureauet her i Århus siden hun var helt lille baby. Dels synes hun, at det er sjovt og spændende med opmærksomheden :), dels synes forældrene, at det er skønt at have nogle mere professionelle billeder af sit barn end dem man selv kan tage.
Her er Silke på job for Ingers Strikkemagasin på et hotel i Vejle.

fredag den 2. juli 2010

Its official..........

Så blev vi scannet idag og alt er tip top med den lille ny inde i maven! Derfor er det også officielt - vi kaster os ud i det igen og venter nr. 2 vidunder med termin d. 15/1-2011. Weeeeeeeeee......!!!