onsdag den 30. juni 2010

Cirkus Benneweis

Jeg vandt billetter til Circus Benneweis i en konkurrence, så igår aftes drog hele familien afsted. Jeg havde ikke været i cirkus siden jeg var barn, så det var helt nostalgisk :) Der var klovne, cirkus prinsesser, elefanter, linedanser, hunde, heste og en cirkus direktør. Se det var en rigtig god oplevelse :)
søndag den 27. juni 2010

Endelig kom sommeren!

Så er det frem med badetøj, strandlegetøj og solhat :)

fredag den 25. juni 2010

Milou

Anne Gitte, en af mine bedste og ældste veninder har fået denne lille skønhed af en hundehvalp. Den er lille bitte, mega sød og hedder Milou. Blev nødt til at tage et billede af den og vise jer :)

torsdag den 24. juni 2010

God kamp i aften...

Så går det løs igen i aften, når Danmark møder Japan i deres sidste pulje kamp - god kamp derude. Det bliver spændende!!

mandag den 21. juni 2010

Hello Kitty

Søde Silke blev 3 år den 9 juni og det blev selvfølgelig fejret med en stor fødselsdagsfest. Temaet var Hello Kitty, som var på ALT fra servietter til kage.

søndag den 20. juni 2010

Og det var Danmark....

Jeg holdte personale fest for pigerne i bloomers igår. Vi spiste en lækker middag og så en fremragende fodboldkamp bagefter...der var god stemning :)

lørdag den 12. juni 2010

70'er stof

Nu skal I holde godt øje piger. For jeg tager billeder og sortere og ligger ind på bloomerskids.dk på livet løs herhjemme. Jeg har fået en kæmpe sending denne gang og ligger det ind løbende de næste par dage. Her er et billede af noget af det:

tirsdag den 8. juni 2010

Nyt bloomerskids tøj

Mange af jer har skrevet til mig om, hvornår der bliver lagt nyt tøj ind på bloomerskids.dk. Og jeg kan med glæde fortælle, at der er blevet lagt en masse ind idag. Så sus endelig forbi og se, om der skulle være noget I ikke kan leve uden :) Her er et lille udvalg:American Apparel

Nogle er til Chanel, mange er til Essie.....men jeg er mest til American Apparel. I hvert fald når det kommer til neglelak. Jeg har op til flere farver fra dem og elsker dem. De holder lang tid og er bare so hot! Se Americanapparel.net for neglelak og andre gode ting. Det er bare det fedeste brand!


Et nyt vidunder

En af mine bedste veninder Kristine fik den dejligste lille pige i sidste uge. Hun er så fin med masser af sort hår. Hun hedder Hannah. I forvejen har de Peter, som er Silkes bedste ven :)

søndag den 6. juni 2010

Vintage

Nogen styrer udenom det i bloomers, mens andre specifikt kommer for det....VINTAGE. Her er en sød pige der elsker det og forstår det. Hun er iført en 80'er buksedragt, 80'er elastikbælte og 70'er pumps. Hun købte det hele og skulle have det på om aftenen :)