mandag den 31. maj 2010

En rigtig fashionista....

Så blev det Grand Prix aften og nogle af bedste vennerne til middag. Hvad servere en rigtig fashionista til den røde bøf fra grillen? En Christian Audigier rødvin selvfølgelig!!

søndag den 30. maj 2010

BLOOMERSKIDS

Det er altid dejligt og inspirerende at se bloomerskids retro tøjet blive taget til sig og bringe glæde. Her er det Dina der viser sin nye bloomerskids jakke, som er såå fin til hende. Hvor er hun bedårende :) Se hendes mors fine og kreative blog på: Junettebay.blogspot.com.

torsdag den 27. maj 2010

THE GREY BAG

Jeg har i flere år ledt efter den ultimative grå taske og kan nu fortælle jer, at jeg har fundet den og min mand har tilmed købt den til mig, da vi var i Hamborg. Oh my god....i love it....and him!

Udsalg på 70'er stof

Så skal vi til det igen! Der er mange af jer, der har skrevet til mig om, hvornår der er nyt 70'er stof/sengetøj og det er lige på trapperne. Så derfor sættes det sidste på shoppen ned for at kunne starte på en frisk. Så kig forbi og se om der er noget du mangler på bloomerskids.dk.

mandag den 24. maj 2010

Aros

Jeg vil anbefale alle at tage på Aros i disse dage og se udstiilingen "I love you" der kører lige nu. Aros er altid et besøg værd, men det er ekstra underholdende i øjeblikket :) Vi tog derop med nogle venner og deres børn. Det var ikke alle steder det var lige børnevenligt, da kærlighed jo kan være mange ting :) Men alle morede sig og havde en hyggelig dag.


mandag den 17. maj 2010

Weekend tur til Hamborg

Så går turen til Hamborg på fredag. Har booket det 5 stjernede hotel Side og håber det bliver en fantastisk oplevelse. Vi har god medvind herhjemme i øjeblikket og vil forkæle os selv med dette gourmet/shopping/spa/familie ophold i luksuriøse omgivelser :)


lørdag den 15. maj 2010

Tør man købe en Christiania cykel?

Eftersom der bliver lidt længere på arbejde, når vi flytter i hus har jeg været ude at kigge på den Christiania cykel i creme og sort jeg længe har gået og drømt om. I den er der både plads til børn, indkøb og håndtaske og den er billigere end en Mini, som var alternativet :) Men nu har der været så meget snak om, at disse cykler ofte bliver stjålet, da de er så populære. Men jeg tænker, at det kun er i Kbh og det ikke er så slemt her i det mørke Jylland, så jeg må bare kaste mig ud i det :)

torsdag den 13. maj 2010

Liberty of London

For 10 år siden boede jeg i London. Et af mine yndlings shoppesteder allerede dengang var varehuset Liberty. Det er meget charmerende og har sjæl med sin indretning i gammel engelsk stil. Jeg er vild med deres bolig og accessories kollektion med deres berømte liberty print - se den her Liberty.co.uk.


onsdag den 12. maj 2010

I love Helmut Newton

Jeg kigger meget på billeder/plakater/fotografier til det nye hus i disse dage. Det står i øvrigt færdigt inden jul - I am so happy! Jeg købte en fed plakat fra Bjørn Wiinblad for en måndes tid siden efter tip fra Helle (Fugl i hånden), som inspirerede mig til at købe den. Men nu går jagten ind efter fede sort/hvide Helmut Newton billeder. Helmutnewton.com.

søndag den 9. maj 2010

Topbabyblogs.com

Fantastisk site med links til blogs om børn og familier fra hele verden. Lavet i lækker layout stil, som er lige efter min smag. Tror måske man skal "låne" lidt idéer til sin egen hjemmeside herfra :) Topbabyblogs.com.

lørdag den 8. maj 2010

Bedste legetøjsbutik i Århus

ligger i Gammel Munkegade i Århus. Det er den skønneste legetøjsbutik. Se Askeladen.dk.
De har legetøj, tøj, garn og meget mere. Butikken har lagt der siden 1978 og er indbegrebet af kvalitet.


tirsdag den 4. maj 2010

Kolonihave sæsonen er gået ind!

Nu er det blevet vejr til at trække plastic stolene ud i det fri fra kolonihave husene. Ejeren af denne kolonihave grund har så også valgt at tage hans hoveddør fra hans "rigtige" hus med ud i det fri :)

søndag den 2. maj 2010

Vores lejlighed er solgt!

Vi har nu endelig fået solgt vores lejlighed! Juhuuu, det er bare fantastisk. Så har vi rent faktisk også penge til at bygge vores fantastiske drømmehus. Vi påbegynder det store byggeri om et par måneder. Jeg skal nok vise billeder, så I kan følge med. Og ved I hvad piger, så er der plads til endnu større sendinger 70'er stof/sengetøj, da jeg får både kontor og lager :)