onsdag den 28. april 2010

NYT SENGETØJ/STOF

Så har jeg lagt en masse nyt af det lækre sengetøj/stof ind på bloomerskids.dk.søndag den 25. april 2010

Cirkus Summarum

En af vores bedste oplevelser som familie i 2009 var, da vi var inde og se Cirkus Summarum. Alle de sjove og velkendte figurer fra Dr er med og det er fantastisk underholdende for både voksne og børn. Skynd jer at købe billetter nu, mens der stadig er plads!

fredag den 23. april 2010

JEG ELSKER SLØJFER

Den kjole jeg havde på til min 30 års fødselsdags fest havde selvfølgelig en stor sløjfe på :-)

Disse Chanel solbriller bliver mine denne sommer - lige nu sidder de stadig på Freja Beha (Dks bedste model lige nu efter min mening). Læg mærke til sløjfen på siden......wauw.
Nogle af mine armbånd i læder med sløjfe på.

Yndlings taske fra Chloé i sort slangeskind med.....sløjfe på selvfølgelig :-)

Mit hår var selvfølgelig sat op som en sløjfe til mit bryllup. Silke havde ligeledes en sløjfe på hendes brudepige hårbøjle.

onsdag den 21. april 2010

Den moderne pjerrot

Årets første tur i Tivoli friheden. Is, popcorn, pjerrot og en masse forlystelser. Jo, der var en lille pige der havde glædet sig rigtig meget. Pjerrot var rigtig sjov, men så så jeg noget der fik mig til at smile endnu mere....han havde Paul Smith sko på! En moderne Pjerrot må man sige - han er med på moden på trods af, at han er nødsaget til at tage det samme kostume på år efter år :-)


mandag den 19. april 2010

Old school skole taske

Se hvad jeg fandt i gemmerne i min mors hus. Min gamle skole taske. Sikkert fra da jeg lige var begyndt at gå i skole, for den er ikke så stor. Man kan vist kun have 2 tuscher i den :-) Men den er bare super fed.

mandag den 12. april 2010

Smykker - a girls best friend!

Her er mit smykkeskrin. Synes selv det er det smukkeste antikke smykkeskrin i hele verden. Fik det af min mand, da jeg var på barsel med Silke. Men der skal ryddes op i det engang imellem. I kender det sikkert med en travl hverdag ligger man måske ikke lige tingene så pænt eller på plads for den sags skyld. Heller ikke ens smykker, der kan godt ligge en ring her og et par øreringe der. Så idag blev det organiseret og støvet af.
lørdag den 10. april 2010

Silke i bloomers

Min dejlige datter Silke er allerede, som sin mor meget passioneret omkring sko og tasker. Hun prøver alle vintage sko og tasker i bloomers, når hun er på besøg og stiller også gerne op til et foto :-) Bemærk, at hun allerede kan det med foden, der gør en til en rigtig "classy lady".


mandag den 5. april 2010

Påske tilbud

Så er der tilbud på 70'er stof! Nedsat med -50%.
Der skal nemlig gøres klar til en ny sending...
Se bloomerskids.dk. og gør en god handel!

søndag den 4. april 2010

Goop.com

Jeg har i noget tid været "signed up" for Gwyneth Paltrows nyhedsbrev. Hun har en hjemmeside, hvor hun deler ud af tips, råd, erfaringer og oplevelser fra hendes glamourøse liv. Det er noget så spændende at høre om kan jeg godt sige jer. Hvis dette lyder tiltalende så smut lige forbi: goop.com.