søndag den 31. januar 2010

London

I december var jeg i London og jule shoppe med en veninde.
Og se hvilket syn der mødte os lige foran Harrods, en engelsk klasse fra en drenge kost skole. Hvor er det sjovt at se, hvordan de stadig skal gå i ens tøj. Og gad vide om de ved, at det er top moderne det de har på??!! :-)

onsdag den 27. januar 2010

Drømmehus

Min lille familie og jeg skal bygge vores drømmehus snart. I weekenden var vi så ude at se på fliser til bryggers og badeværelser. Det er for mig et af de materialevalgs områder jeg ikke går synderligt meget op i, men vælges skal de da. Vi fandt en flot creme farvet flise der også arbejder godt sammen med gulvvarme (vi skal nemlig have gulvvarme i hele huset...ahhhh :-)) Silke var med og man kan se, at hun også hyggede sig ude ved Evers fliser. torsdag den 21. januar 2010

Ny forhandler af bloomerskids

Mariehønen Evigglad beliggende i Graven 25 i Århus er begyndt at forhandle bloomerskids. Det fine børne tøj har fået et helt rum bagerst i butikken. Det oser af old school og retro med en gammel skolebænk, en gammel tavle og knagerække. Det er helt klart et besøg værd til alle århusianere! Man sparer både fragt og kan se tøjet live. 
Knus Nanna.

lørdag den 9. januar 2010

bloomerskids 70'er stof

Så er der en lille forsmag på alt det fine 70'er stof jeg har fået fingrene i og snart lægges ind på bloomerskids.dk. Det er til alle jer der har mod på, at sy hvad hjertet nu måtte begære af dette skønne retro stof!


onsdag den 6. januar 2010

Nannas styling tips!

- Dit klædeskab er en brugsgenstand og ikke et museum, brug alt dit tøj.
- Når du køber nyt skal det passe til 3 ting du har i forvejen ellers bliver det et fejlkøb.
- Brug lange tørklæder og halskæder, du virker herved højere og slankere.
- Vælg aldrig at have dit tøj både løst foroven og forneden, vælg kun det ene eller andet.
- Den farve ens øjne er klæder som hovedregel én.
- Køb dit basis tøj dyrere, du bruger det mest og det skal vare længe.
- Køb sæsonbestemt tøj billigt, det har en begrænset levetid.
- Keep it simple, det er bare tøj!

søndag den 3. januar 2010

Mit første indlæg på min blog!

Hej hej allesammen!
Spændende. Nu er jeg igang med min blog! Her vil du kunne læse fortællinger om, hvad der sker i bloomers butikken, blive inspireret af mine styling sessioner jeg har med kvinder rundt om i det ganske land (måske du kan bruge nogle af de råd jeg har givet til noget). Du kan også høre om alle de gode retro fund jeg har gjort mig, som kan købes på min webshop. Alt det og meget mere kan du følge her på min blog! 
Knus Nanna.